Welkom bij Beter De Bilt

 

Gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2018. Lijst 3. De duo lijsttrekkers Jette Muijsson en Pim van de Veerdonk, nr 1 en 2 van lijst 3 Beter De Bilt. Ebbe Rost van Tonningen, kandidaat wethouder en nr 5 van lijst 3.

Beter De Bilt is de grootste lokale partij in De Bilt, opgericht om de belangen van inwoners van De Bilt beter, directer en daadkrachtiger te behartigen.

Een idee? Kom er mee!

Elke burger van De Bilt verdient onze aandacht. Ons doel is het creëren van het best mogelijke leefklimaat in onze gemeente: in de wijk, op straat en bij u thuis. Wij zijn niet gebonden aan partijpolitieke standpunten uit Den Haag.

Een hecht team

De eerste vijf mensen van onze lijst hebben vanaf 2014 samengewerkt en vormen een hecht team ook voor de volgende raadsperiode van 2018 tot 2022. Wij hebben er veel zin in om met volle kracht door te gaan op de ingeslagen wegen.

Op de foto de eerste 5 van de kieslijst Beter De Bilt voor de gemeenteraadsverkiezingen. Rechts Connie Brouwer en René Olthof.

Geschiedenis
Onze partij is na de oprichting in 2013 snel succesvol geworden: de eerste gemeenteraadsverkiezing van 2014 leverden ons direct vier zetels in de raad op! Daarmee waren wij samen met de VVD de op een na grootste politieke partij. Eind 2016 werden onze inspanningen bekroond met het wethouderschap van onze fractievoorzitter Ebbe Rost Van Tonningen, waarna Pim van de Veerdonk de nieuwe fractievoorzitter werd.

Meedoen, meedenken of nadere informatie?
Neem contact met ons op via het formulier of email ons op  info@beterdebilt.nl