Lid worden

vogel

U kunt lid worden van Beter De Bilt. Dat juichen wij van harte toe. Het geeft u meer invloed en ons meer zeggenschap. Maakt u dan gebruik van onderstaand formulier en u ontvangt z.s.m. een bevestiging van uw lidmaatschap. Vervolgens zullen we u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en bespreken we wat wij van elkaar kunnen verwachten.

Wij zijn een lokale politieke vereniging en zijn in onze inkomsten volledig afhankelijk van de partijbijdragen van onze raadsleden (en wethouder), van lidmaatschappen, donateurs en giften. Een lidmaatschap bedraagt € 60 per jaar. Donateurs zijn welkom vanaf € 20 per jaar. Voor minder draagkrachtigen is dispensatie mogelijk.

Als lid ontvangt u onze nieuwsbrieven en kunt u gebruik maken van uw stemrecht in de Algemene Ledenvergadering (ALV). Uiteraard vinden we het belangrijk om de leden – onze achterban – te vertegenwoordigen bij politieke vraagstukken in De Bilt.

Wilt u eerst een persoonlijk gesprek ? Ebbe Rost van Tonningen staat u graag te woord. Neem dan contact op met ebberostvantonningen@beterdebilt.nl

Gegevens

 

Verificatie