Jette Muijsson

5

Jette Muijsson

Wie is Jette Muijsson eigenlijk? Een vrouw met een intrinsieke neiging om te weten hoe zaken gaan zoals ze gaan. Vanuit die nieuwsgierigheid en betrokkenheid begon mijn avontuur bij Beter de Bilt. En ik heb er nog geen minuut spijt van! Dit avontuur is zeker geen rustige zonnige vakantie maar wel een leerzaam avontuur vol spannende wendingen.

Ik woon sinds 2010 in Bilthoven en moest echt wel even wennen. Van altijd in een stad naar een dorp, maar wat voor dorp! Groen, rustig, vriendelijk kortom een fijne plek voor mij en ons gezin.

Maar er kan veel anders wat mij betreft. Ons dorp bestaat uit inwoners die goed weten wat ze bezighoudt en willen ons dat graag vertellen. Erg waardevol als je het mij vraagt. Daar staat tegenover dat de gemeente en gemeenteraad helder moet zijn over haalbaarheid van ideeën en plannen.Binnen de fractie houd ik me bezig met openbare ruimte in de breedste zin van het woord. Tevens heb ik de werkgroep strategische agenda gezeten en ben ik actief in de kopgroep omgevingswet. Dit zijn raadsbrede werkgroepen die de totaal raad ondersteund.

Naast raadslid zijn werk ik 32 uur als adviseur voor bedrijven met betrekking tot milieu en veiligheid. Ik ben getrouwd en heb een zoon en dochter. Ik ben zowel op mijn man als kinderen enorm trots en dank hen voor hun geduld. Mijn tijd met hen staat weleens onder druk door het raadswerk.

 

Contact met Jette? Gebruik het formulier of email j.muijsson@debilt.nl